HTML

Kell egy hely a kecskemétieknek!

Kell egy hely Kecskeméten! Kell egy hely, ahol összejöhetnek a közösségek! Kell egy hely, amely keretet ad a kreativitásnak! Kell egy hely, ahol az amatőr művészet profivá érhet! Kell egy hely. Nekünk. Kecskemétnek. Szerinted mi volna a legjobb kulturális közösségi tér Kecskeméten?

Friss topikok

  • passzátérzés: Érdemes lenne előkeresni Zombor Gábor választási "reklámfüzetét":abban ugyanis ígért egy ifjúsági ... (2010.03.03. 21:11) Kell egy hely!

Linkblog

Mai demonstráció eredménye

2010.03.04. 20:37 Kell egy hely!

 A kecskeméti fiataloknak továbbra is égető szüksége van egy kulturális közösségi térre, ahol biztonságos körülmények között tudnak közösségi életet élni és kulturálódni. Több vidéki városban is működik önkormányzati támogatással, önkormányzati épületben ilyen jellegű kulturális közösségi tér.

 Tisztában vagyunk azzal, hogy 2006 óta egy elhúzódó tárgyalási folyamat van az önkormányzat és a városi ifjúsági civil szervezetek közt ez ügyben. Reméljük, hogy a három és fél éve húzódó, eddig meddő, tárgyalási folyamatot felgyorsítja az interneten szerveződő (facebookon jelenleg 120 taggal rendelkező) Kell egy hely! nevű mozgalom, mely a mai demonstrációt is szervezte. A mozgalom nem azonos az LMP kecskeméti szervezetével, sem a VÁKUM egyesülettel, habár céljaik egybecsengenek: kulturált szórakozás, és önmegvalósítás lehetőségének biztosítása a fiatalok számára.

A Kell egy hely! mozgalom egy felhívást intéz az érdekelt csoportoknak, hogy vegyenek részt azon a fórumon, ahol a VÁKUM egyesület prezentálja elképzeléseit a Városi Mozi hasznosításával kapcsolatban.

Szólj hozzá!

Címkék: közösség kecskemét vákum lmp kell egy hely

A bejegyzés trackback címe:

https://kell1hely.blog.hu/api/trackback/id/tr91809785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása