HTML

Kell egy hely a kecskemétieknek!

Kell egy hely Kecskeméten! Kell egy hely, ahol összejöhetnek a közösségek! Kell egy hely, amely keretet ad a kreativitásnak! Kell egy hely, ahol az amatőr művészet profivá érhet! Kell egy hely. Nekünk. Kecskemétnek. Szerinted mi volna a legjobb kulturális közösségi tér Kecskeméten?

Friss topikok

  • passzátérzés: Érdemes lenne előkeresni Zombor Gábor választási "reklámfüzetét":abban ugyanis ígért egy ifjúsági ... (2010.03.03. 21:11) Kell egy hely!

Linkblog

Kell egy hely! Demonstráció csütörtökön!

2010.03.03. 14:37 Kell egy hely!

Csütörtökön fél 5-től a Városi Mozinál megmutatjuk, hogy sokan vagyunk, akik teret akarunk nyitni a közösségnek és a kreativitásnak Kecskeméten!

Gyere el, és hívd a barátaid és álljunk ki együtt a  kecskeméti fiatalok kulturális és közösségi teréért! Lesz zene, molinó és táblák, mint egy jó hangulatú tüntetésen általában.

Gyere el, mert Kell egy hely!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kell1hely.blog.hu/api/trackback/id/tr491805789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása